O APARTMAJU
ZELENA DOLINA

 

Sodoben apartma
v osrčju
doline miru.
 

Apartma Zelena Dolina (66 m2) vam ponuja udobno namestitev v idilični zeleni dolini, nedaleč stran od Cerkna (2 km), Smučarskega centra Cerkno (8 km) in Partizanske bolnice Franja (3 km).

Moderno opremljen apartma vam ponuja udobno preživljanje prostega časa, ne glede na to ali se odločite za krajši ali daljši oddih.

Nov apartma je opremljen s sodobno tehnično opremo, sektorsko prilagodljivo razsvetljavo, USB polnilnimi enotami v dnevni sobi in spalnici, pametni TV sprejemnik z ambientalno osvetlitvijo, spletnim radijskim sprejemnikom in ostalimi podrobnostmi za vašo udobno namestitev.

Kuhinja predstavlja dušo vsakega stanovanja. Majhnega ali velikega. In tako je tudi v našem apartmaju. Na voljo vam je popolnoma opremljena kuhinja, opremljena s sodobnimi aparati in... kafetiero. Za najboljšo kavo!

Pomembno pa je, da vam ne ponujamo "samo" apartmaja. Ponujamo vam doživetje. Pišite nam in z veseljem vam bomo predstavili možnosti, ki vam jih ponuja ta del Slovenije.

RAZIŠČITE TA NEOKRNJEN DEL SLOVENIJE IZ NAŠEGA APARTMAJA.
info@zelenadolina.si, 051 351 290


Vabljeni
na

Cerkljansko!
do 5 oseb

Lahko se odločite, da nas obiščete sami, v paru, kot družina, v prijateljski družbi ali kot poslovni gost. Ne glede na vaš razlog obiska, se bomo potrudili, da nas boste zapustili navdušeni.Delček narave v objemu apartmaja

Travniki, gozdovi, polja in hribi predstavljajo Cerkljansko. In del tega smo se trudili prenesti v notranjost apartmaja. Naj si gre za izbrane suhe cvetove in trave, domač rastlinski terarij ali sveže travniško cvetje. Unikaten izbor aranžmajev vam bo pričaral svežino in prostranstvo v vsakem trenutku dneva.

24 ur na dan, 7 dni v tednu

Pred, med in po vašem obisku smo vam na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Tu smo, da vam predstavimo Cerkljansko na način kot si ga niste predstavljali. Na vašo željo lahko poskrbimo za vse od oskrbe z domačimi kuharskimi sestavinami, idejami za izlete, odkrivanje skritih kotičkov, romantična presenečenja v naravi, kulinarična razvajanja, ... meja (skoraj) ni :)

RAZIŠČITE TA NEOKRNJEN DEL SLOVENIJE IZ NAŠEGA APARTMAJA.
info@zelenadolina.si, 051 351 290